Nytt år, nye muligheter…6 mnd’er uti år 2015

Ups, jeg har ikke vært noe flink å blogge i det siste. Det er et nytt år og vi er allerede kommet til junimåned. Jeg har holdt på med intens slektsgranskning dette året og nå holder jeg på å planlegge et slektsstevne for oss alle sammen. Jeg har visst en del slektninger oppi Røros, Trondheim, Sauda og Stavanger. Det gjør meg veldig gira, og jeg gleder meg helt vilt. 

Innbydelsen jeg har skrevet og sendt ut. Noe som er blitt veldig godt mottatt. 

I dag har jeg vært på sommerfest med kollegaene mine. Var kjekt! 

 Quiz-tid. Kjekt det!   
 Bordpynten. God mat og godt selskap! 

Nå sitter jeg hjemme og ser på Shania Twain konsert på tv’en, men kjenner at  øyelokkene begynner å bli tyngre. Så da sier jeg god natt. 

Skal prøve å bli bedre på å blogge.

Snakkes!